Pogled na otkazanu Metallica igru

Početkom ovog veka se krčkao jedan veoma zanimljivi projekat post-apokaliptične igre, koji je na kraju kao i mnogi drugi nesrećni naslovi, završio na smetlištu iz različitih razloga.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 18.10.2016.

17:45

Pogled na otkazanu Metallica igru
Foto: Gettyimages

U pitanju je igra pod imenom Damage Inc. : Metallica, i kao što iz naslova možete i da primetite, popularni treš metal bend Metallica tu ima svoju ulogu.

Igra je bila post-apokaliptična vožnja u maniru Mad Max filmova ili pak čuvenih Twisted Metal igara. Na osnovu onoga što se vidi, imala je otvoren svet sa gradskim i pustinjskim lokacijama, i čak pomalo podseća i na GTA.

Na igri je radio Blackrock studio do njegovog gašenja, nakon čega je rad preuzeo Climax. Usled raznih problema, od onog sa izdavačima, pa do lincenciranja, igra je polako skrajnuta i na kraju otkazana.

Ipak, zašlo se relativno duboko u njen razvoj, pa sada igrači imaju prilike da vide kako je to izgledalo, nakon što su “procurele” kopije ranijih stadijuma ove igre u njenom razvoju. Priloženi snimak je demo build igre iz ~2004. godine, a igra je trebalo da se pojavi 2005. za pc, ps3 i xbox. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: