Izašao Shadow Warrior 2 (VIDEO)

Danas je stigao nastavak odličnog Shadow Warrior iz 2013. godine, koji predstavlja reboot istoimene čuvene igre iz 1997. godine. Na oba reboot nastavka je radio indie studio Flying Wild Hog.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 14.10.2016.

21:35

Izašao Shadow Warrior 2 (VIDEO)
Foto: Screenshot

Prvi deo je prošao solidno kod kritike i stekao poveću bazu fanova, što je developerima dalo krila da nastave sa radom na ovoj franšizi i tako danas pred igračima stoji nastavak igre.

Shadow Warrior 2 se odvija 5 godina nakon događaja u prvom delu, i gejmeri su opet u ulozi modernog nindže, Lo Wanga, koji se bori protiv hordi demona iz druge dimenzije. Glupava priča, ali u ovom opuštajućem i zabavnom šuteru, ona i treba da bude zadnja rupa na svirali.

Igru možete igrati singlpejer ili u co-op za 4 igrača, a autori obećavaju veće levele sa manje linearnosti, sa preko 70 različitih oružja na raspolaganju.

Shadow Warrior 2 je danas izašao za PC, dok PS4 i Xbox One varijante stižu početkom naredne godine. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: