Civilizacija VI će imati više lidera po frakciji

Najnovija video prezentacija za Civ VI nam pokazuje spartansku kraljicu Gorgo, ženu čuvenog Leonide.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2016.

19:35

Civilizacija VI će imati više lidera po frakciji

Imajući u vidu da su gejmeri prezentaciju Grka već videli u septembru, ovo stiže kao potvrda onog o čemu se već šuškalo neko vreme, a to je da će biti više lidera na izboru po civilizaciji, nešto što je već viđeno u Civilization IV i što se sada vraća.

Različiti lideri će davati različite bonuse, što unosi raznolikost i dodatni sloj strategije u igru, a videće se i kako će ovo izgledati u Civ VI. Jedinstveni bonus za Gorgo je da vaša civilizacija dobija poene za kulturu kada god vaša vojska porazi protivničku, što otvara prostor za igrače koji žele da praktikuju nešto agresivnije strategije.

Ostale specifičnosti su jedinstvene za Grke kao frakciju i koje su već viđene kod Periklea (Hopliti, Akropolj, Platonova država)

Ako atinski Perikle vam nije po meri, možda će Spartanka Gorgo biti pravi izbor za vas ukoliko vam je Grčka omiljena civilizacija za igranje. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: