Domaći RPG UnderRail dobija ekspanziju pod imenom Expedition

Domaći RPG UnderRail smo posle godina i godina u razvoju konačno imali prilike da odigramo početkom ove godine. Imajući u vidu da je na igri radio jedan čovek, više smo nego zadovoljni onim što smo imali prilike da odigramo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 12.10.2016.

15:13

Domaći RPG UnderRail dobija ekspanziju pod imenom Expedition
Foto: YouTube Screenshot

Igra je oldskul post-apokaliptični rpg sa akcentom na narativu, i već posle par meseci autor (da, na igri je radio praktično jedan čovek) nam najavljuje rad na prvom dodatku za igru pod imenom UnderRail: Expedition.

Umesto radnje u metrou, ovoga puta idemo u tajna postrojenja i pećinske kompleske ispod Crnog Mora gde ćemo se boriti protiv krvožednih životinja, neprijateljskih stanovnika postrojenja i pronicljivih pirata i krijumčara, te usput otkriti davno zaboravljene misterije i sile koje su oblikovale svet UnderRaila.

Očekuje nas preko sto novih lokacija (obale, ostrva, podvodne pećine, tajna postrojenja, drevne lokacije, piratska uporišta…), nova priča, nove frakcije, puno novih predmeta i recepata za kraftovanje, levelovanje preko 25. nivoa i nove osobine i veštine.

UnderRail: Expedition se očekuje da bude spreman u prvoj polovini naredne godine, a ispod možete videti prve slike iz ove ekspanzije. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: