Leviathans je prvi DLC za strategiju Stellaris

Ovog leta smo imali prilike da se zabavimo sa odličnom svemirskom strategijom Stellaris, koja nam je stigla iz Paradoxa, legende među legendama kada su grand strategije u pitanju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 11.10.2016.

21:15

Leviathans je prvi DLC za strategiju Stellaris

Igra je donela puno zanimljivih novih ideja koje je publika oberučke prihvatila, a Paradox je slušao kritike i vremenom prikupio sve ključne žalbe kako bi unapredio igru.

Par meseci kasnije nam stiže najava za prvi dlc sadržaj za ovu igru. Nosi ime “Leviathans”, i iako ga mi ovde zovemo dlc, Paradox insistira na “story pack”, valjda kao neki eufemizam pošto su dlcovi vremenom postali mahom nešto negativno i omraženo kod starijih gejmera, koji su nešto češća publika Paradox igara.

Ovaj paket će koštati 9,99 dolara i stiže nam 20. oktobra. Nemamo puno detalja o tome šta će ova priča sadržati, osim ovoga što vidite na naslovnoj slici i skrinšotu ispod. Na pisanju priče za ovaj dodatak radio je i Aleksis Kenedi (Alexis Kennedy) koji je radio prethodno na igri Sunless Sea.

Osim ovog sadržaja koji se kupuje, zajedno sa njim ide i besplatni apdejt pod imenom “Heinlein”, koji donosi dosta gejmplej i UI poboljšanja, čiji je cilj da olakša planiranje i egzekuciju strategija.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: