Torment – upoznajte deveti svet

Najnoviji promo video za duhovni nastavak legendarnog Tormenta nam prikazuje svet Numenere, takozvani Ninth World (Deveti Svet).

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 06.10.2016.

12:04

Torment – upoznajte deveti svet
Foto: Screenshot

U pitanju je zapravo naša planeta, planeta Zemlja, ali eonima u budućnosti, nakon što je prethodnih 8 velikih civilizacija propalo i ljudski rod počinjao ispočetka.

U devetom svetu veliku važnost imaju upravo Numenere, što je kolektivni naziv za raznorazne predmete koje predstavljaju relikte prošlosti i koje imaju specijalne karakteristike kojima veoma mali broj ljudi ume da upravlja, a još manji zapravo da razume. Deveti svet je pun čudnih apstraktnih i nedokučivih stvari, a na nama je da ga upoznamo i razumemo igrajući ovaj dugo iščekivani rpg iz kuhinje inXile studija.

Torment bi trebalo da se pojavi u prvoj polovini 2017. godine, a prve utiske iz bete možete čitati ovde. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: