Ceo Company of Heroes u novom Humble Bundle

Kako je bolje proslaviti desetu godišnjicu nekog serijala ako ne velikom rasprodajom?

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

18:45

Ceo Company of Heroes u novom Humble Bundle
Foto: Screenshot

Upravo tako Company of Heroes slavi svoj jubilej u saradnji sa Humble Bundle na kojem će igrači tokom naredne dve nedelje moći da po sjajnim cenama nabave sve igre iz ovog stratreškog serijala kao i neke ekskluzivne dodatke.

Kao i uvek, paket ima nekoliko nivoa od kojih je drugi sa promenljivom cenom dok sve koji daju 30 ili više dolara očekuje i CoH majica.
  • za 1 dolar dobijate: Company of Heroes 1 complete i Company of Heroes 2: The Western front armies – Oberkomando

  • po trenutnoj ceni od 7.3 dolara pored prethodnog paketa dolaze i Company of Heroes 2, Western fron armies: US Forces, Case blue mission pack, Southern Fronts, Victory at Stalingrad i muzika iz igre

  • paket od 10 dolara sadrži i: Company of Heroes 2 – British Forces, Ardennes assault (+ Fox Company Rangers), ekskluzivni paket skinova i digitalni artbook


I na kraju, za 30 dolara, uz sve ove igre, Humble Bundle će vam poslati ekskluzivnu Company of Heroes majicu.

Company of Heroes Anniversary Bundle možete kupiti putem ovog linka.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: