Battlefield 1 – prvi pogled na kampanju

Još od najave Battlefield 1, EA i DICE su najviše naglašavali multiplayer stranu igre (realno i popularniju) i igrači nisu znali šta planiraju za kampanju sem da će biti smeštena na lokacije na kojima će se ratovati u brojnim online modovima.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 28.09.2016.

13:25

Battlefield 1 – prvi pogled na kampanju
Foto: Screenshot

Sada imaju priliku da pogledaju prvu najavu sadržaja za solo igranje u vrlo dramatičnom i spektakularnom trejleru.

Bombastični trejler sa prerenderovanim scenama nažalost ne otkriva puno o igri, osim da će biti poneki emotivni momenat, mnogo eksplozija i isto toliko dranja u kameru.

Ostaje nada da će najavljena scena vazdušnog sukoba brojnih aviona ostati u punom izdanju i da ćem igrači moći i da upravljaju avionom, a ne da samo da sede za topom i u principu igraju on-rails pucačinu.

Battlefield 1 kampanja će se prostirati na frontovima u Francuskoj, Belgiji, Egiptu, Britaniji i Severnom moru.

Po informacijama koje je EA objavio, kampanja je zasnovana na ratnim pričama veterana Prvog svetskog rata, tako da će se igrati iz perspektive nekoliko likova, i ne treba očekivati baš potpuno realistični prikaz jer ipak je ovo AAA visokobudžetni spektakl.

Battlefield 1 izlazi 21. oktobra za PC i konzole. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: