Battlefield 1 će dolaziti sa 9 mapa

Sa samo mesec dana do izlaska jedne od najiščekivanijih igara ove godine, Electronic Arts je objavio na kojim frontovima Prvog svetskog rata ćemo vojevati u Battlefield 1.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2016.

18:48

Battlefield 1 će dolaziti sa 9 mapa
Foto: YouTube Screenshot

Prvo, modovi igre. Iz bete smo već znali da će biti prisutni Rush i Conquest koji je bio i ostao osnova svake Battlefield igre, a pored njih će biti prisutni i klasični Team Deathmatch, Domination, Operations i War Pigeons. Operations je najavljen kao najveći mod jer se prostire preko nekoliko mapa na kojima će timovi gurati liniju fronta i mečevi mogu da potraju i oko sat vremena. War Pigeons stavlja timove u borbu za kontrolu kaveza sa golubovima kako bi naredili artiljeriju ka protivničkoj bazi.

Sa igrom će dolaziti devet mapa:

- Sinei Desert (iz bete)

- Ballroom Blitz

- Argonne Forest

- Fao Fortress

- Suez

- Amiens

- Monte Grappa

- Empire’s Edge

Poslednja sa ovog spiska bi trebalo da bude smeštena na obalu Jadranskog mora i, iako za sada nije najavljena srpska vojska kao igriva, barem ćemo imati poznati teren. U decembru će kroz patch besplatno biti dodata još jedna mapa – Giant’s Shadow, na kojoj će biti moguće oboriti ogromni cepelin i tako promeniti teren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: