Firewatch dobija novo proširenje

Jedna od najlepših avantura ove godine koja je i u našoj listi najboljih indie igara dobiće veliki dodatak, ali ne po pitanju gameplaya već audio komponente.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

14:35

Firewatch dobija novo proširenje

Naime, iz studija Campo Santu su najavili da 21. septembra (oko 19h po našem vremenu) u igru ubaciju audio turu, nešto slično onome što možete da iznajmite u muzejima. U igri će s epojaviti opcija da uključite tu dodatnu audio traku koja sadrži preko tri sata komentara od strane developera, ali i glumaca koji su pozajmljivali glasove likovima. Pored toga, po mapi će se pojaviti skoro sto audio kaseta, postavke sa skicama tokom rada na igri i drugi primeri kako je tekao rad na Firewatch.

Ovo će, naravno, biti besplatno. Takođe je najavljeno da će igra kasnije ove godine dobiti novi mod free roam koji će vam dozvoljavati da slobodno istražujete nacionalni park sa sve smenom dana i noći. Taj dodatak će se prvo pojaviti u Xbox izdanju igre, a nešto kasnije i na ostalim platformama.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: