Fizičko izdanje Titanfall 2 bez diskova

Originalni Titanfall je, iako tako nije izgledao, bio masivna igra. Čak 48GB (kasnije 62 kada su izašle sve ekspanzije) je bilo potrebno da oslobodite na svom hard disku da biste mogli da isprobate ovu igru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2016.

20:15

Fizičko izdanje Titanfall 2 bez diskova
Foto: Screenshot

Ne mali broj igrača se zato opredelio da kupi fizičko izdanje igre da ne bi morali satima da je downloaduju. Sa Titanfall 2 download će biti neminovan.

Naime, pojavile su se prve slike PC kutije na kojima je jasno označeno da igra unutra ne sadrži apsolutno ništa sem kupona sa serijskim brojem i malog uputstva za aktivaciju na Originu. To je u neku ruku i razumljivo jer sve više PC korisnika uopšte ne ugrađuje DVD uređaje kada kupuje nov računar, a čak i u Srbiji su velike download brzine postale povoljne i dostupne gamerima.

Blu-ray kao opcija za distribuciju PC igara nije opcija, jer sami Blu-ray čitači su svojevrsna retka vrsta kada su PC konfiguracije u pitanju.

Drugo rešenje bi bio paket DVD-eva. S obzirom da će instalacija igre biti oko 50GB, to bi značilo da ne samo što ćete dobiti 6 ili 7 diskova, već bi i kutija morala da bude ogromna. Samo se setite GTA 5, njegovih sedam diskova i instalacije koja je delovala kao da nema kraja.

Sve više velikih izdavača se odlučuje da za PC samo spakuje cd key ili jedan disk sa instalacijom početnih fajlova (ili samo Steama kao Metal Gear Solid), tako da je rešenje jasno – uzmite brži Internet ili se naviknite na višesatno instaliranje igara.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: