Objavljen snimak iz još jedne otkazane Silent Hill igre

Ne, ovo nije nesrećni Silent Hill čiji smo ”demo” P.T. imali prilike da igramo, već sasvim druga i starija igra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.09.2016.

15:15

Objavljen snimak iz još jedne otkazane Silent Hill igre
Foto: YouTube Screenshot

Pre deset godina, studio Climax je radio na novoj Silent Hill igri koja je trebalo da bude Playstation 3 ekskluziva. Igru su pravili u Unreal Engine 3, međutim nisu uspeli da ubede Konami da im da zeleno svetlo za nastavak rada na igri.

Igra je bila smeštena u američku državu Arizona, tačnije grad Coyote Flats, a igrač bi vodio oca Hektora Santosi koji je mogao da izvodi rituale i korišćenjem svete vodice čisti delove grada koji obuzima tama. Snimak koji se pojavio ovih dana na Youtube je demo sa kojim je Climax pokušao da ubedi Konami da rade na sledećoj Silent Hill igri, koristili su teksture i modele iz Silent Hill: Origins samo privremeno, kao prikaz atmosfere.

Nakon što je igra odbijena, Climax joj je promenio ime u Broken Covenant i pokušao da izda epizodičnu igru, ali zbog nezainteresovanosti izdavača projekat je morao da bude ugašen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: