Civilization VI – prvi pogled na Grke

I ove nedelje stiže novi video i nova frakcija koju će ljubitelji video-igara gledati u 6. izdanju popularne grand strategije Civilization. Ovoga puta priča je o Grcima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

19:05

Civilization VI – prvi pogled na Grke
Foto: Screenshot

Vođa Grka biće Perikle, čuveni atinski državnik i vojskovođa iz 5. veka pre nove ere, u čije je vreme Atina prolazila kroz jedan od najuspešnijih perioda na svim poljima.

Glavna gejmplej osobina Grka se zove po Platonovoj “Državi” – Plato’s republic, koja im daje dodatni slot za wild card, nevezano za to kakav oblik vladavine izaberete. Unikatna jedinica Grka su Hopliti, koji imaju bonuse ukoliko se druge jedinice Hoplita nalaze u susednom polju.

Specijalni distrikt Grka je Akropolis, koji vam daje bonuse za kulturu za svaki susedni distrikt, a posebno ukoliko se nalazi pored samog centra grada. Kao i pravi akropolis, i ovaj mora da bude izgrađen na uzvišenom terenu.

Kao što se može videti, kultura je jak gejmplej segment Grka, a to se oslikava i na tome što za svaki grad-državu koja je pod sizerenstvom Grka, dobijate dodatne bonuse za kulturu. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: