Pokemon Go dolazi na Apple Watch

Ljubitelji igre Pokemon Go od sada će ovu igru moći da igraju i na Appleovom pametnom satu, saopštio je osnivač i izvršni direktor kompanije Niantic Džon Hanke.

Tehnopolis

Izvor: engadget.com

Sreda, 07.09.2016.

19:55

Pokemon Go dolazi na Apple Watch
Foto: Screenshot / ilustracija

Iako je dizajniran prvenstveno kao fitnes uređaj, na Appleovom pametnom druge generacije biće moguće i igrati video igru Pokemon Go.

Apple Watch predstavljen je danas na Appleovom događaju u San Francisku, a svi oni koje interesuju karakteristike najnovijeg uređaja trebalo bi da znaju da ova sprava ima dvojezgarni procesor, dvaput svetliji ekran, da je otporna na vodu do dubine od 50 metara i da ima ugrađen GPS.

Cena uređaja druge generacije iznosi 369 dolara, dok će pametni sat prve generacije sa novim procesorom korisnici moći da kupe za 269 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: