Stigao je septembarski PLAY! Zine

Svemir. Krajnja granica. Gde nijedan čovek nije do sad otišao. Ničije nebo…

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.09.2016.

18:55

Default images

Teško je odoleti citiranju Star Trek kada je poslednji mesec Play! Zine-a obeležen svemirskim avanturama, od novog Star Trek filma (sabotaaage!), preko No Man’s Sky i Master of Orion. A se ekipa ovog elektronskog magazina podsetila i jedne legendarne svemirske simulacije da zaokruži ceo svemirski doživljaj koji je avgust ostavio.

Kao što je tradicija svakog avgusta, posetili su najveći gaming sajam Gamescom. Keln je bio poznata destinacija, sa previše zanimljivih štandova i prezentacija a premalo vremena da se sve to obiđe, isproba i uslika. Ipak, ekipa Play! Zine-a potrudila se da sazna što više informacija o nadolazećim igrama i prenese barem delić atmosfere Gamescoma u njihovoj opsežnoj reportaži i galeriji.

Vratimo se na kratko u svemir. No Man’s Sky je igra koja je obeležila protekli mesec, nekome kao veliko razočarenje, nekome kao savršena igra za opuštanje uz kompilaciju ambijentalne elektronike. Šta je zapravo od svih onih obećanja i snova ušlo u igrinih nekoliko gigabajta je najbolje da pročitate u Play! Zine recenziji. Sem ove, u 97. broju digitalnog magazina ćete naći još dvadesetak recenzija video igara.

Sem što su lutali svemirom, posetili su ’’spaljeni mesec’’, tojest domaći gamedev studio Moonburnt čija je igra postigla uspeh na Kickstarteru. Kakva su njihova iskustva sa ovom avanturom i šta im predstoji ćete moći da pročitate u novom broju. Ukoliko ste pre za povratak na zemlju, a zahvatila vas je Slav groznica, ne propustite Around The Tube rubriku u kojoj su popričali sa autorom Life of Boris kanala.

Vrelo sci-fi leto je zaokružila nova ofanziva Zelenih i Crvenih. Nvidia je stigla do četvorocifrenih modela svojih svemirskih brodova, dok je AMD sa generacije 3 prešao na generaciju 4. Veliki broj modela se odjednom pojavio na tržištu i Play! Zine je pokušao da vam napravi starmapu kroz tu galaksiju i pomogne da izaberete karticu za sebe.

A sada prebacite na ludicrous speed i okrenite sledeću stranu kapetanovog dne… pardon, 97. broja Play! Zine časopisa. Klik ovde!
Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: