Izašao WoT – 9.15 patch

EU server za World of tanks updatovao se na 9.15 verziju koja donosi rebalans vozila, popravke sistema fizike i zvukova, novi izgled klijenta, novi pregled performansi vozila kao i zamenu WT auf E100 sa Grille 15 lovcem na tenkove.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

17:52

Izašao WoT – 9.15 patch
Foto: YouTube Screenshot

Takođe radilo se i na optimizaciji samog klijenta pa bi WoT uopšteno trebalo da radi bolje. Prerađen je i sistem vodova, pa tako vodovi koji imaju isti battle tier će dobijati bonus XP poene dok će oni sa različitim tierovima dobijati penale.

Nadajmo se da će to uticati da ne viđamo više vodove sa niskim tier tenkovima u mnogo višim partijama. Promenjen je i prikaz zauzimanja baze a promenjene su i neke od personalnih misija. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: