Guile uskoro dolazi u Street Fighter V

Još jedno poznato lice, tačnije frizura, dolazi u Street Fighter V ovog meseca. Reč je, naravno, o Guile-u, marincu sa najnerealnijom frizurom koju su gejmeri ikada videli.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2016.

12:55

Guile uskoro dolazi u Street Fighter V
Foto: Screenshot

Igranje Guile-a se nije puno promenilo, kao i izvođenje Sonic Boom i Flash Kick.

Novina je da Guile sada može da se kreće dok čuči. Ova tehnika se zove Faultless Move i omogućava mu da se kreće dok drži charge na sledećem udarcu. Njegov V-skill postavlja stacionarni projektil koji možete da kombinujete sa Sonic Boom i tako ojačate taj potez, dok aktiviranjem V-trigger olakšavate izvođenje Sonic Boom i to različitim brzinama u zavisnosti od pritisnutog tastera. Guile će, kao Alex, u početku biti besplatan za igranje nebitno da li imate Season Pass ili ne, tačnije dok u igru ne bude pušten Zenny Shop gde se likovi kupuju pravim novcem.

Osim njega, u igru će stići i Air Force Base arena koja će koštati 70 000 Fight Money.

Capcom je otkrio novu Guile-ovu temu koja, iako ne legendarna kao ona iz SF2, zvuči sjajno. Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: