Smartfoni će postati prošlost?

Predsednica korporativnih komunikacija i potpredsednca kompanije Huawei Čen Lifang trenutno boravi u Beogradu gde je za “B92“ govorila o budućim tehnološkim trendovima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.06.2017.

11:43

Smartfoni će postati prošlost?
Èen Lifang

Čen koja već 23 godine radi u kompaniji Huawei na istaknutim pozicijama otkrila je da je u ovoj bližoj budućnosti, tačnije u narednih 5 godina cilj kompanije da se radi na pobošljanju i uvođenju 5G mreže u Srbiji, jačanju Cloud-a, ali i radu na SmartCity projektima širom sveta. Ipak, kada je u pitanju ona dalja budućnost sledeći veliki korak koji očekuje tehnologiju su inteligentni telefoni.

“Smartfon je alat koji radi jednostavne stvari, ali u budućnosti inteligentni telefoni će biti vaš lični asistent. Takođe, vrlo je moguće da će faktori koji čine današnje telefone biti neke druge vrste kada na red dođu inteligentni telefoni“, rekla je za B92.

A kada možemo da očekujemo tu budućnost?

“Poenta je u tajmingu. Postoje kompanije koje su rano proizvele smarfone, kada im nije bilo vreme, pa ni tržište nije adekvatno odgovorilo na njih. Huawei je na tržište ušao na precizan način kada su smartfoni postajali trend i zato je uspeo da ostvari brzi rast“, zaključila je potpredsednica kompanije Huawei.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: