Apple objavio nove reklame za Watch 2 uoči novogodišnjih praznika

Ako je verovati određenim izveštajima, prodaja pametnih satova je pala za 50 odsto, ali to nije sprečilo kompaniju Apple da učini sve da što bolje promovisala svoj Watch Series 2 pre novogodišnjih praznika.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Ponedeljak, 12.12.2016.

08:25

Apple objavio nove reklame za Watch 2 uoči novogodišnjih praznika
Foto: Screenshot

Nove reklame su se pojavile na YouTubeu, a Watch Series 2 se predstavlja ultimativni lifestyle uređaj.

Reklame koje vode gledaoce od Los Anđelesa do Azije, a zatim u studio i na fudbalsku utakmicu, traju od 10 do 16 sekundi i ne sadrže dijalog.

Ključni fokus u svakoj reklami je otvaranje poklona koji sadrži Apple Watch Series 2. Prema podacima IDC-a, Apple je u oktobru bio lider na tržištu pametnih satova, ali činjenica da kompanija ne želi da otkrije podatke o prodaji govori da Apple Watch Series 2 možda nije previše popularan.

Ipak, direktor Applea Tim Kuk je zadovoljan prodajom.

"Naši podaci pokazuju da Apple Watchu dobro ide i da će biti jedan od najpopularnijih novogodišnjih poklona. Prodaja beleži rast, a tokom prve nedelje nogovodišnjeg šopinga, bila je veća nego u bilo kojoj drugoj nedelji u istoriji uređaja. Očekujemo najbolji kvartal za Apple Watch", izjavio je Kuk. Međutim, nakon Kukove izjave je usledio izvještaj IDC-a u ovom mesecu prema kojem je Apple četvrti u fitness tracker kategoriji iza Fitbita, Xiaomija i Gramina. Oba IDC-ova izveštaja procenjuju da je Apple prodao oko 1,1 milion pametnih satova tokom trećeg kvartala ove godine, što predstavlja pad prodaje od cak 71 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Bez obzira na sve, Apple pomoću Kukovih izjava i novih reklama pokušava da nametne zaključak da je njegov smartwatch ništa manje od još jednog popularnog uređaja kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: