Ovo je najseksi punjač na svetu (VIDEO)

Džastin Krou napravio je skulpturu koja je i punjač telefona. Njome ispituje uticaj tehnologije na seksualnost.

Tehnopolis

Izvor: 24sata.hr

Ponedeljak, 14.07.2014.

08:48

Default images

Polje gotovo metar visoka skulptura sa integrisanim punjačem za iPhone. Šteker za telefon je na mestu gde bi inače očekivali penis, dok iz zadnjice viri kabl od adaptera. Ovo smešno, apsurdno, ali i sarkastično umetničko delo služi i kao komentar uticaja tehnologije na seksualnost.

I da, umetnik Džastin Krou ga je predstavio na Kickstarteru. Za Cnet je rekao kako je inspiraciju dobio zbog prisutnosti na Facebooku i Instagramu gde je primetio da on, ali i drugi, stvaraju jedinstvene digitalne identitete. Neki na projekat reaguju s neprijatnošću, drugi se smeju, a treći kažu da je umetnik otišao predaleko.

Projekat je na Kickstarteru, a oni koji podrže projekt sa 400 dolara moći će da dobiju svoj punjač u maju sledeće godine. Naravno, pod uslovom da projekat prikupi 8.000 dolara.

Ostalo je još svega nekoliko dana do kraja projekta pa je pitanje da li će uspeti. Skulptura će moći da se prilagoditi i za rad s bilo kojim microUSB punjačem, tako da Pol nije rezerviran samo za iPhone korisnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: