Šta spaja smartfon i vibrator? (VIDEO)

Za dobar seks blizina nije od presudnog značaja. A čini se ni veličina. Vibrator "Vibease" od 8 cm povezan sa smartfonom pruža nezaboravan užitak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.08.2013.

08:31

Default images

Američka kompanija proizvela je prvu pametnu seks igračku. Funkcioniše jednostavno. Bitno je spajanje. Partneri na svoje smartfonove moraju da skinu aplikaciju Vibease Intimate, bilo za iPhone ili Android. Žena svoj masažer zatim preko Bluetootha spoji sa mobilnim i igre mogu početi.

Dok joj partner iz svoje kancelarije, sa dosadnog ručka kod roditelja ili drugog kraja sveta šalje seksi poruke, devojka ih doslovno proživljava. Ako partner poželi nežno, vibracija je slabijeg intenziteta, a ako je posebno raspoložen za žustriji "seksting", vibracija će joj to i pokazati...

Dok su se veze na daljinu do sada svodile na vruća telefonska uzdisanja i teturanje po sobi pred kamerom u toplesu, ovo je potpuno nova dimenzija užitka.
Foto: indiegogo.com
Proizvođači kao prednost posebno ističu njegovu zavidnu veličinu, čitavih osam centimetara. Smatraju da veličina nije najbitnija i da mnogi zaboravljaju da su i zavodljivi zvukovi, raspoloženje i emocije bitni za užitak.

"Dobre stvari zaista dolaze u malim paketima. Dizajnirali smo ga specifično za stimulaciju klitorisa s obzirom na to da su statistike pokazale da 80 posto žena jedino tako može da doživii orgazam" opisali su ga.

Dosta im je, kažu, bilo nezgrapnih glomaznih vibratora pa su svoj krojili da stane u svaku torbicu i da je ženama na usluzi u svakoj kriznoj situaciji.

Napravljen od 100% silikona i vodootporan je. U slučaju da internet veza pukne, važno je znati da vibrira i bez aplikacije.

U kompletu dolazi vibrator i aplikacije za vaš pametni telefon. Uskoro će početi i testiranje kako bi dobili reakcije korisnika. Na stranici Indiegogo još sakupljaju novac za masovnu proizvodnju i već su premašili zadati cilj od 15.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: