Novi iPod Touch stiže ove godine

Apple nije objavio novi iPod Touch model gotovo dve godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

10:14

Default images
iPod touch (Photo: Apple)

iPod Touch pete generacije radi na zastarelom hardveru i ne uključuje mnoge funkcije sa kojima dolaze novi iPhone telefoni. AppleInsider tvrdi da bi ovo moglo da se promeni ove godine i da će Apple objaviti iPod Touch model šeste generacije. Prema njihovim izvorima, novi iPod Touch model bi trebalo da ima 4-inčni ekran kao i trenutni model, a verovatno ćemo videti i 4,7-inčni iPod Touch.

Za sada nema drugih detalja o ovim uređajima, ali se očekuje da dobiju noviji čipset kao što je Apple A7 kao i TouchID senzor što su prilično standardne funkcije u novim iOS uređajima. Jedan od glavnih razloga zašto Apple nije objavio novi iPod uređaj je činjenjica da prodaja Apple iPod uređaja stalno pada. U četvrtom tromesečju prošle godine, Apple je uspeo da proda svega 2,6 miliona jedinica ovog uređaja.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: