Multimedijalna čarolija

Ako ste pomislili da je u telefone ugrađeno praktično sve što je neophodno, a da se borba vodi samo po pitanju dizajna - pogrešili ste.

Izvor: Domino magazin

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 06.11.2008.

08:41

Default images

LG Electronics je najavio novi multimedijalni telefon LG KC910 sa kamerom od 8 megapiksela i brojnim vrhunskim mogućnostima. Tu je i potpuno novi interfejs s ekranom osetljivim na dodir dijagonale 3 inča, a LG je ovaj model opremio i još nekim funkcijama na kojima će mu mnogi proizvođači zavideti.

LG KC910 je tanak svega 13,95 mm što ga čini najtanjim telefonom sa kamerom od 8 megapiksela na tržištu. Objektiv je napravio Schneider-Kreuznach, a tu su i ksenonski blic, ISO osetljivost do 1600, stabilizacija slike, automatsko ili manuelno izoštravanje, prepoznavanje lica, funkcija Smile Shot i detekcija treptaja.

To nije sve - ugrađen GPS risiver omogućava dodavanje vaših fotografija na interaktivnu mapu, kao i navigaciju. LG KC910 je takođe prvi telefon na svetskom tržištu koji poseduje Dolby Mobile i čitav niz tehnologija za obradu zvuka. LG KC910 može da snima video i to do fantastičnih 120 fps, što dozvoljava fast i slow motion snimak, a predviđena je i reprodukcija DivX i Xvid fimova bez dodatnog kodiranja.

Dodajmo da je tu i wi-fi što znači da ovaj model ima baš sve što će vam ikada zatrebati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: