Logitech V20 prenosni zvučnici

Nakon zvučnika za PC iz Logitech ponude izdvajamo 2.0 zvučni sistem namenjen vlasnicima prenosnih računara.

Tijana Todorović

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.08.2008.

14:49

Default images

Logitech V20 je kompaktni zvučni sistem koji se svojim karakteristikama: sjajnim dizajnom, odličnim kvalitetom izrade i kristalno jasnom reprodukcijom zvuka, već tri godine izdvaja od većine sličnih rešenja.

Kao i kod svih svojih proizvoda Logitech je i kod V20 obratio pažnju na svaki detalj. Zvučnici dolaze upakovani u praktičnu torbicu, u koju ih možete odložiti i poneti ih sa sobom (recimo, kada putujete), čime ćete ih zaštiti od eventualnih lakših udaraca prilikom nošenja. Povezivanje sa notebookom se vrši jednim pokretom - priključenjem USB kabla koji je pričvršćen na desni zvučnik. USB kabl je ujedno i jedini izvor napajanja, što znači da vam za korišćenje ovih zvučnika nije potrebna zvučna kartica, a po povezivanju sistema na računar Windows će atomatski instalirati potrebne drajvere.

Kod kuće ili u kancelariji Logitech V20 će vam ulepšati boravak u prostoriji i priuštiti ugodniji rad za računarom zahvaljujući kombinaciji 2-inčnih high-excursion zvučnika i 3-inčnih pressure zvučnika. Zavolećete ga čim budete startovali prvu pesmu jer će vas zapljusnuti kristalno jasan zvuk, bez znakove distorzije, uz minimalno prisustvo šuma.

Za udobnije korišćenje Logitech je na gornjoj strani desnog zvučnika integrisao sedam tastera. Četiri tastera predviđena su za kontrolu reprodukcije: play, pause, stop, skip forward and back, a ostala tri su poređana suprotno i rezervisana za pojačavanje, utišavanje i potpun prekid zvuka (mute). Osim osnovnih setovanja postoji i veliki broj naprednih podešavanje, među kojima se nalazi odvojena kontrola jačine dubokih i visokih tonova, Bass boost i AGC, koji obezbeđuje slušanje muzike sa ujednačenom jačinom zvuka.

Kao što smo rekli u pitanju je sistem od dva zvučnika dizajniran isključivo za prenosne računare, koji jednako dobro zvuči kao što i izgleda. Isto tako i koštaju. Na domaćem tržištu cena se kreće od 56€ do 81€. Ipak, reč o odličnom prenosivom 2.0 zvučnom kompletu pa je i za očekivati da budu malo skuplji.

Naravno, potrebno je da ih lično vi čujete i vidite da li vam se sviđaju. Kao što nećete kupiti auto zato što ste negde čitali pozitivne kritike o njemu, nego ćete otići u auto salon na probnu vožnju i na licu mesta videti da li vam se sviđa, isto važi i za ovu kupovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: