Ko ima iPhone 6 Plus, ne treba mu tablet

Korisnici Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona sada manje koriste iPad, pokazuje istraživanje tima iza aplikacije Pocket.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

10:59

Default images

Popularna aplikacija Pocket služi za čuvanje članaka, videa i drugih sadržaja sa weba za kasnije čitanje, odnosno gledanje. Prema ovim podacima vlasnici iPhone 6 telefona 72 odsto sačuvanog sadržaja pregledaju na samom telefonu, dok za ostalih 28 odsto koriste iPad.

U slučaju iPhone 6 Plus modela ta brojka je još veća i iznosi 80 odsto pregleda na fabletu. Poređenja radi, korisnici iPhone 5S telefona 55% sačuvanog materijala pogledaju na telefonu, dok ostalih 45 odsto na tabletu.

Naravno, ovo istraživanje je obuhvatilo samo one koji na jednom nalogu imaju i telefon i tablet, što je jedino pravo merilo, a ujedno i pravi pokazatelj da veći ekran telefona znači ređe posezanje za tabletom.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: