Online kancelarija: Microsoft predstavio Office Online

Kompanija Microsoft počela je novu fazu u korišćenja svog Office paketa, otvaranjem Office Online-a na stranici Office.com. Alatima Office i Office Online korisnicima je omogućen još lakši zajednički rad na dokumentima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 20.02.2014.

15:04

Default images

Upotreba programa na PC-ju ili pomoću aplikacija na mobilnim uređajima u kombinaciji s Office Online-om pružaju najbolje iskustvo zajedničkog rada na dokumentima, tabelama i prezentacijama, pritom zadržavajući njihov dizajn i oblikovanje. O Officeu Online servisu kompanija iz Redmonda izdvaja sledeće:

- Office Web Apps preimenovani su u Office Online i besplatno dostupni na adresi Office.com. Novo ime, jednostavnija i preglednija početna stranica, saradnja na dokumentima u realnom vremenu i zanimljivi novi šabloni omogućavaju još lakše stvaranje, deljenje i saradnju.

- Alatima Office Online moguće je sarađivati na deljenim dokumentima, tabelama i prezentacijama. Office Online pritom zadržava sve definisane elemente dizajna, formatiranja i sadržaja pa će dokument u svakom trenutku izgledati onako kako je zamišljen.

- Više od milijardu ljudi koristi Office za kreiranje, analizu i donošenje odluka bez obzira na to čime se bave i koje uređaje koriste. Od opcijama bogatih programa Office za PC, odličnog mobilnog iskustva na raznim uređajima do Office Online - alata za online suradnju, Office pomaže ljudima da svoj posao obave na najbolji način.

Više o Office Online-u možete pronaći na službenom blogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: