Premijera B92 aplikacije za Win8 na Sinergiji

Drugog dana IT konferencije "Microsoft Sinergija 2012" premijerno je predstavljena B92 aplikacija za Windows 8.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.10.2012.

14:11

Default images

Posetioci sesije, na kojoj je pored ove novine bilo reči o strategiji i planovima B92 kada su nove platforme u pitanju, mogli su da se upoznaju sa novim načinom na koji će korisnici Windowsa 8 moći da čitaju i gledaju sadržaje sa sajta B92, prilagođene novom korisničkom interfejsu i uređajima koji se očekuju.
Naša nova aplikacija biće dostupna u Windows Store-u u novembru. Kao što već znate, od 9. oktobra svim korisnicima dostupna je B92 aplikacija za Windows Phone.
12. izdanje Sinergije, održano tokom 23. i 24. oktobra u beogradskom Centru “Sava”, imalo je i humanitarni karakter, pošto pomaže akciju “Bitka za bebe” Fonda B92.

Svi učesnici Sinergije mogli su da podrže akciju Fonda B92 kupujući suvenire akcije i tako doprinesu u borbi za dolazak na svet novih heroja. Fond B92 nastavlja bitku za bebe, baš kao i učesnici sinergije kojima se od ove godine pridružuju i partneri Microsofta, kao dugogodišnji partneri konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: