Ovo su trenutno najbolji Android smartfoni

Tržište Android telefona novim korisnicima nudi širok spektar uređaja, a lista telefona sa Googleovim operativnim sistemom svakog dana se dodatno uvećava. Pogledajte 6 trenutno najboljih Android telefona po izboru Mashablea.

Tehnopolis

Izvor: Mashable

Utorak, 20.08.2013.

20:15

Default images

Ukoliko razmišljate o tome da postanete Android korisnik ili želite da zamenite svoj smartfon, možda vam ova lista pomogne:

1. HTC One

Sa ekranom od 4.7 inča, nadprosečnom kamerom i aluminijumskim kućištem, HTC One je svakako veoma poželjan telefon.

2. LG G2

Svako ko je imao priliku da u ruke uzme ovaj smartfon sa 5.2-inčnim ekranom nije ostao ravnodušan, a tu je i činjenica da je ovo prvi uređaj sa novim Snapdragon 800 procesorom.

3. Samsung Galaxy S4

Od kada je S4 izašao, mnogi su mislili da je u pitanju samo kozmetička nadogradnja prethodnog modela, međutim, unapređenja kamere, senzora i baterije pokazuju da je ovaj smartfon znatno više.

4. Nexus 4

Veličina, snaga i jedinstvene funkcije svakako preporučuju ovaj uređaj svakome ko razmišlja o Androidu, a tu je i trajanje baterije koje je izuzetno.

5. Moto X

Jedna od najinteresantnijih stvari u vezi sa ovim Motorolinim telefonom jesu njegove funkcije kao i mogućnost personalizacije – na raspolaganju vam je 2.000 kombinacija boja.

6. Sony Xperia Z

Kvalitet izrade, snaga kao i otpornost na vodu i prašinu predstavljaju odličnu preporuku ukoliko razmišljate o Android telefonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: