Aktuelno

Bez čega ne možete leti? Vodolije bez nakita, Ribe bez sandala...

Blizancima je život nezamisliv bez mobilnog telefona, Lavovi su najoriginalniji, dok je Rak ovog leta u cvetnim motivima....

Subota, 16.08.2014.

15:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ovan

Najkorisniji dodatak vašem životu biće dobra polisa osiguranja. Pojačana sklonost fizičkom riziku zahteva adekvatnu pripremu. Na letovanje ne odlazite bez seksi haljine, koja jednako pleni u baru na plaži kao i na koncertu. Vaša boja je crvena.

Bik

Vi ste ljubitelj dokazanih vrednosti, pa je razumljivo što to želite da pokažete i ostatku sveta. Odlazak na plažu biće nezamisliv bez barem nekoliko dizajnerskih kupaćih kostima, parea i marama. Kad bi dizajneri znali koliko uživate u spoznaji da nosite samo najbolje, sami bi vam poklanjali svoje komade. Vaša boja je braon i siva.

Blizanci

Život bez mobilnog telefona i tableta vama je potpuno nezamisliv. Bilo da ste na plaži, usred razigrane žurke ili usamljeni u krevetu, bićete konstanta na društvenim mrežama. Obavezno ćete nositi narukvice uočljivih boja tako da što lakše privučete pažnju.

Rak

Ove godine na plaži ste cvetna kraljica. Koketiraćete s prirodnim materijalima i cvetnim uzorcima, od nežne romantike do hipi uzoraka šezdesetih i kupovaćete neverovatne količine vintage nakita. Vaša boja je bela, srebrna i tirkizna.

Lav

Nije zlato sve što sija, ali budite sigurni da Lav ne nosi kopije. Od sandala i kupaćeg kostima do impozantnih komada nakita, pokazaćete svetu da dolazi Njeno veličanstvo Lavica. Kad vam luksuz tako dobro stoji, šteta je to ne pokazati ostatku sveta. Ne žalite ni jednog potrošenog novčicć da izgledate vrhunski. Vaša boja je žuta i crvena.

Devica

Vaše telo je obično u dobroj formi, ali teško je to uočiti kada na plažu krenete s ogromnim šeširom i u dugačkoj tunici. Ne sumnjamo da su to kvalitetni i skupi komadi, ali pokažite ponekad i malo kože. Posle 17 časova sunce vam može biti i prijatelj. Vaša boja je bež i braon.

Vaga

Vaga uvek želi da bude lepa i u toku. Ne idete nikuda bez knjige i ne izlazite na plažu dok niste obavili sve potrebne kozmetičke tretmane. Iz vaše torbice mogle bi se snabdeti manje apoteke, ali i prodavnice nakitom. Bićete spremne za svaku priliku jer imate kremu za sve uslove. Vaša boja je mint zelena i svetlo roze.

Škorpija

Vaša letnja investicija je kvalitetna torba (za plažu) u koju mogu da stanu sve tehničke spravice. Boravak na plaži vam nije zanimljiv bez muzike, dopisivanja i surfovanja internetom. Ako uopšte kupujete kupaći kostim (jer je i nudizam zanimljiva opcija), on je samo zadnja „tačka na i „ vašeg seksepila. Vaša boja je ljubičasta i crna.

Strelac

Bilo šta sa GPS-om. Toliko ste kreativni na svojim putovanjima da ćete se barem nekoliko puta izgubiti. Strelci za letovanje uvek pakuju dve neophodne stvari: cipele za dugo hodanje i seksi outfit za duge klupske noći. Vaša boja je tamnoplava i ljubičasta.

Jarac

Nekako se najugodnije osećate u sportskoj eleganciji. Ne žalite novca za kvalitetne patike ili košulju. Ovog leta najbolje će vam stajati mornarski izgled, kada biste još imali i jahtu ili jedrilicu, vaša kolekcija aksesoara bi bila potpuna. Vaša boja je bela.

Vodolija

Vodolije su ljubitelji kristala, njihove raznolike primene u lečenju i izradi nakita. Leto je idealno vreme kada možete uživati u ogrlicama i narukvicama a da se ne osećate prenapadno. Najdraži aksesoar ipak vam je smartphone, jer ste najveći zavisnik od interneta kojeg Zodijak poznaje. Vaša boja je plava.

Ribe

Zvanična Pepeljugina naslednica doživljava leto kao tromesečnu modnu pistu za pokazivanje svih sandala visokih i niskih potpetica, baletanki, japanki, rimljanki i ostalog blaga iz prenatrpanog ormara s cipelama. Ništa nije preskupo za vaša stopala. Vaša boja je zelena i plava.

Izvor: elle.rs
Foto: noelfoglia/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare