Aktuelno

Žene u znaku Ribe voleće vas filmski, Račice su zahtevne, a Lavice...

S ženama rođenima u znaku Bika možete se prepustiti hedonističkim uživanjima, Račice će vam pružati nežnost ali će mnogo i očekivati, baš poput Vaga...

Subota, 26.07.2014.

12:29

Izvor: 24sata.hr

Default images

Podeli:

S Ovnovima nije dosadno

*ALT

Pripadnice ovog znaka privlače svojom energijom i s njima zaista nikad nije dosadno. Spontane su i pomalo divlje, ali s njima vrlo brzo postaje jasno kako im raspoloženje diktira i odnos prema partneru. Zavođenje žene u znaku Ovna je vrlo zabavno, a veza s njom strastvena i nepredvidiva. Ipak, u tom paketu često dolazi i veća doza egoizma, posesivnosti, netaktičnosti i ljubomore.

S Bikovima se lako uživa

*ALT

Pripadnice ovog znaka uvući će vas u svoj čarobni svet užitaka - dobrog seksa, finih večera i odmora. Poprilično su direktne, znaju šta žele i to otvoreno traže, a taj stav vrlo je privlačan potencijalnim partnerima. Ipak, s vremenom im njihova doslednost i tvrdoglavost može ići na živce. Od partnera traže odanost, a u stanju su se inatiti i staviti vas u nemilost ako joj istu ne date.

Žene Blizanci su ljubavnice i prijatelji

*ALT

Zahvaljujući svojoj komunikativnosti, širokom spektru interesa i vrckavom duhu, žene rođene u ovom znaku na prvi utisak su vrlo poželjne partnerke. One će vam pružiti svoju ljubav, vreme i trud ako im to isto uzvraćate, ali zahtevaće i da poštujete njenu individualnost i bogat društven život. Ono što može biti problem je njihova sklonost dramatizaciji, iniciranje svađa i pravljenje partnera ljubomornim.

Račice bude topla osećanja

*ALT

Pripadnice ovog znaka osvojiće vas svojom ženstvenošću i umiljatošću, ali brzo ćete uvideti da nisu ni izbliza toliko krhke kako se čine. S njima veza teško može biti površna, one svojom pojavom i delima bude i insistiraju na dubljim osećanjima, pa mnogi s njima zamišljaju brak. Ipak, oni tanjih živaca mogu imati problema zbog njihovih većih prohteva i očekivanja koje unose u ljubavnu vezu, pa im je potreban partner koji se zna truditi oko njih.

Lavice lako postaju fatalne

*ALT

Nju je gotovo nemoguće ne primetiti, a veza s Lavicom obično započinje naglo i strastveno. Pre nego što znate, bićete duboko opčinjeni tom ženom koja zna koliko vredi. Sa njihovom ekstravagantnom ličnošću u paketu dolazi i veliko srce, kao i velikodušnost. Ipak, mana im je što su poprilično nagle, a od partnera očekuju da mu budu centar svemira.

Device su težak, ali pravi partner

*ALT

Pripadnice ovog znaka u odnosima nameću svoju dinamiku, a potencijalnog partnera dugo ocenjuju. Prođete li njihov “prag”, budite sigurni da će vam pružiti sve što očekujete u vezi - od brige, pomoći i nežnosti do smeha. Odane su i pouzdane, ali mogu izluđivati partnere svojom logikom i jednostranim tumačenjem događaja. Mana im je i sklonost suptilnim emocionalnim ucenama.

Vagama je teško reći ne

*ALT

Pripadnice ovog znaka jedne su od najlepših u Zodijaku, a u ljubavnim vezama one taj adut odlično koriste. Dobronamerne su, slatke, sofisticirane i ženstvene, a u odnosu zahtevaju ravnopravnost, ako već one ne mogu da dominiraju. S partnerom koji je pomalo flegmatičan ostvaruju odlične odnose, dok s onima koji su tvrdoglavi poput njih dolazi do žestokih svađa, taktičkih igra i nadmudrivanja. Mana im je što su osvetoljubive.

Škorpije su strastvene

*ALT

Pripadnice ovog znaka u vezu unose značajan faktor strasti kojom partnera vežu za sebe. To se ogleda i u njenim emocijama - ekstremno će pokazivati svoju ljubav, ali i ljutnju. Fizička intimnost im je važan aspekt veze, ali za dugoročnog partnera traže nekog s istim ciljevima. U tom smislu mogu da pokušaju da menjaju partnera po svojim standardima. Mana im je često ljubomora kao i pametovanje.

Žene Strelci su zabavan partner

*ALT

Pripadnice ovog znaka krasi puno osobina privlačnih muškarcima - volju za akcijom, ljubav prema sportu i uzbuđenjima. Zbog toga s njima u vezi vreme uvek brzo prolazi i jedva ćete dočekati da je opet vidite. Ako su jako zaljubljene, sposobne su žrtvovati se zbog partnera i uraditi mnogo toga kako bi mu ugodile. Mana im je što im dosta toga brzo dosadi, a u takvim stanjima umeju da provociraju naporne razgovore i očekuju da ih neko zabavlja.

Jarčevi su večito iznenađenje

*ALT

Pripadnice ovog znaka mogu vas privući svojim stavom, izgledom i umom, ali tek nakon duže veze ćete shvatiti da je ne poznajete koliko mislite. One će kontrolisati osećanja i neće vam otvoreno priznati koliko vas vole, sve iz straha da im ne slomite srce. Odane su i uporne, a mana im je što nameću svoje mišljenje i zahtevaju da igrate po njihovim pravilima i preuzimate svaku inicijativu da one ne bi morale da rizikuju. Živciraju ih partneri koji su previše zavisni i nisu individualci.

Žene Vodolije su sasvim drugačije

*ALT

S koliko god ste ih bili pre nje, žena rođena u ovom znaku posve će vas zbuniti ako ste mislili da poznajete žene. Vrlo nepredvidive, pravi su izazov za osvajanje, ali ne prestaju biti ni izazov u vezi. Pružiće vam nežnost, prijateljstvo i potporu, ali za dublju vezu zahtevaće više od ljubavi - zajedničke projekte, ideje i ciljeve. Mana im je promenljivost, osetljivost i prećutkivanje onog što misle.

Od Ribe ćete dobiti pravu ljubav

*ALT

Ženska ljubav kakva se opisuje u filmovima, serijama i poeziji, ili barem najbliže tome možete susresti s upravo ovim predstavnicama Zodijaka. Saosećajne, pune razumevanja i želje da vam otvoreno pokažu koliko im značite, Ribe će u vama probuditi želju da ih zauvek zadržite kod sebe. Mana im je što s određenim partnerima ne mogu shvatiti kako nemaju svi isti način pokazivanja emocija, pa će prebacivanjima otkrivati manjak poverenja u vas.

Izvor: 24sata.hr
Foto: alejandromartinez/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.