Aktuelno

Horoskop i porodica: šta vam pruža mir?

Svako ima svoje viđenje porodice, a ta viđenja se često razlikuju od onoga što očekujemo i dobijamo od rodbine. Pročitajte savete kako je najbolje da postupate u porodičnim situacijama.

Sreda, 09.10.2013.

19:02

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Horoskop i porodica: sta vam pruza mir? Ovan: pokazite da vam je stalo Duboko u sebi imate potrebu da se brinete o clanovima porodice, iako to mozda ne pokazujete cesto. Veoma ste zastitnicki nastrojeni i nema potrebe da se stidite toga. Bik: hvalite clanove svoje porodice Vasa topla podrska pomaze vasoj porodici da uspete, a takodje hrani i vase samopouzdanje. Pruzajte je vise. Blizanci: organizujte se Organizacija je najvaznija porodicna rutina za vas, koja vam pomaze da ostanete na zemlji. Rak: budite diplomate Naravno da je normalno da stavite porodicu na prvo mesto, ali samo ne zaboravite i na sopstvene potrebe. Lav: pokazite da ste odani Cesto zaboravljate da uz porodicu morate biti i u dobru i u zlu. Vama, kao horoskopskom znaku, je to nesto najvaznije na svetu. Devica: budite avanturisti Otvoren um znaci da morate prihvatiti sve clanove porodice i ohrabriti ih da iskuse sve pozitivne strane zivota. Vise ih podsticite na nova iskustva. Vaga: definisite granice I kada ste na vrhuncu poslovne slave vi mozete da upravljate i porodicom. Ipak, granice su kljuc uspeha posebno kada je u pitanju porodicno vreme i obaveze na poslu. Skorpija: razmisljajte nekonvencionalno Svakome je potrebno malo prostora. Prihvatite cinjenicu da je ponekada ok da porodicne veze budu cudne i nekonvencionalne. Strelac: budite saosecajni Jeste da vasa velikodusnost ne poznaje granice, ali vi ponekada uzimate vise nego sto dajete. Nadjite ravnotezu. Jarac: ne mozete sve kontrolisati Ohrabrite svoje voljene da preuzmu odgovornost nad sopstvenim zivotom. Oni postuju vasu osobinu da vladate, ali ne morate to raditi i njihovim zivotima. Vodolija: pronadjite stabilnost Vise porodicnih tradicionalnih druzenja pruzice vam osecaj sigurnosti koji vam je preko potreban. Ribe: vise komunicirajte Budite u kontaktu sa svojim rodjacima, razgovarajte sa svojim ukucanima vise – to je ono sto ce vam pruziti mir. izvor: photostock/freedigitalphotos.net Super zena Svako ima svoje vidjenje porodice, a ta vidjenja se cesto razlikuju od onoga sto ocekujemo i dobijamo od rodbine. Procitajte savete kako je najbolje da postupate u porodicnim situacijama. Svako ima svoje vidjenje porodice, a ta vidjenja se cesto razlikuju od onoga sto ocekujemo i dobijamo od rodbine. Procitajte savete kako je najbolje da postupate u porodicnim situacijama.

Ovan: pokažite da vam je stalo

Duboko u sebi imate potrebu da se brinete o članovima porodice, iako to možda ne pokazujete često. Veoma ste zaštitnički nastrojeni i nema potrebe da se stidite toga.

Bik: hvalite članove svoje porodice

Vaša topla podrška pomaže vašoj porodici da uspete, a takođe hrani i vaše samopouzdanje. Pružajte je više.

Blizanci: organizujte se

Organizacija je najvažnija porodična rutina za vas, koja vam pomaže da ostanete na zemlji.

Rak: budite diplomate

Naravno da je normalno da stavite porodicu na prvo mesto, ali samo ne zaboravite i na sopstvene potrebe.

Lav: pokažite da ste odani

Često zaboravljate da uz porodicu morate biti i u dobru i u zlu. Vama, kao horoskopskom znaku, je to nešto najvažnije na svetu.

Devica: budite avanturisti

Otvoren um znači da morate prihvatiti sve članove porodice i ohrabriti ih da iskuse sve pozitivne strane života. Više ih podstičite na nova iskustva.

Vaga: definišite granice

I kada ste na vrhuncu poslovne slave vi možete da upravljate i porodicom. Ipak, granice su ključ uspeha posebno kada je u pitanju porodično vreme i obaveze na poslu.

Škorpija: razmišljajte nekonvencionalno

Svakome je potrebno malo prostora. Prihvatite činjenicu da je ponekada ok da porodične veze budu čudne i nekonvencionalne.

Strelac: budite saosećajni

Jeste da vaša velikodušnost ne poznaje granice, ali vi ponekada uzimate više nego što dajete. Nađite ravnotežu.

Jarac: ne možete sve kontrolisati

Ohrabrite svoje voljene da preuzmu odgovornost nad sopstvenim životom. Oni poštuju vašu osobinu da vladate, ali ne morate to raditi i njihovim životima.

Vodolija: pronađite stabilnost

Više porodičnih tradicionalnih druženja pružiće vam osećaj sigurnosti koji vam je preko potreban.

Ribe: više komunicirajte

Budite u kontaktu sa svojim rođacima, razgovarajte sa svojim ukućanima više – to je ono što će vam pružiti mir.

izvor: photostock/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare