Zdravlje žene

Muškarci iskusili porođajne bolove

Dva holandska voditelja odlučila su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.

Petak, 18.01.2013.

14:24

Izvor: Novi magazin

Default images

Podeli:

Muskarci iskusili porodjajne bolove U svojoj emisiji "Zamorcici" Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlucili da iskuse bolove porodjaja. Otisli su jednu kliniku u Holandiji gde pomocu elektro stimulacija svako moze osetiti koliko zaista boli porodjaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porodjaja koji moze potrajati i dva dana, obojica su zakljucili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali. Pre pocetka eksperimenta obojica su sa podsmehom pitali medicinske sestre da li ce mozda i oni vristati i psovati kao sto to rade zene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano. Kao i pri pravom porodjaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, ciji bol su njih dvojica prikrili smejanjem, medjutim kada je proslo izvesno vreme i kada su poceli bolovi kontrakcija pred sam porodjaj, njih dvojica su vristali, skakali i stiskali jastuke. Na kraju obojica su se slozila da je celokupno iskustvo jednako mucenju i zapitali se da li zele da i njihove zene prodju kroz takvo jedno iskustvo. YouTube Screenshot Izvor: novimagazin.rs Novi magazin Dva holandska voditelja odlucila su da iskuse kontrakcije koje svaka zena ima pred porodjaj kako bi dokazali da su zene slabiji pol i da je to razlog zasto tako tesko podnose bolove prilikom porodjaja. Dva holandska voditelja odlucila su da iskuse kontrakcije koje svaka zena ima pred porodjaj kako bi dokazali da su zene slabiji pol i da je to razlog zasto tako tesko podnose bolove prilikom porodjaja.

U svojoj emisiji "Zamorčići" Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.

Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću elektro stimulacija svako može osetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.

Pre početka eksperimenta obojica su sa podsmehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smejanjem, međutim kada je prošlo izvesno vreme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.

Na kraju obojica su se složila da je celokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

Izvor: novimagazin.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.