Kim Kardašijan odustala od menjanja pelena

Kako prenose mediji kanje se bolje snalazi u menjaju pelena, pa Kim tu obavezu prepušta njemu.

Izvor: B92

Sreda, 10.07.2013.

09:43

Default images

Za razliku od drugih novopečenih majki, Kim Kardašian noću nesmetano spava. Kako javljaju američki mediji, starleta je angažovala dadilju koja se brine o malenoj Nort Vest tokom cele noći.

Uz noćnu dadilju, Kim je angažovala i dnevnu, kao i još nekoliko osoba koje joj pomažu u brizi za novorođenu devojčicu.

"Kim doji dijete, ali pre odlaska na spavanje izmaza se uz pomoć pumpice, pa onda dadilja hrani dete tokom noći", piše "Radar Onlajn".

Kim navodno želi da ima neisprekidan san kako bi što bolje ispunjavala majčinske dužnosti preko danu. Osim toga, Kim nije oduševljena ni menjanjem pelena, a iznenadilo ju je koliko se pelena mora promeniti tokom dana. Tu obavezu prepušta dadiljama, ali i Kanjeu koji se u tome odlično snalazi i rado to čini.

Izvor: tportal.hr
Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: