Aktuelno

Kako da se obučete za novogodišnju žurku na poslu?

Odabir praznične odevne kombinacije može biti vrlo zamarajuć i zbunjujuć, pogotovo ako je u pitanju žurka na radnom mestu – u pitanju je jedna od retkih prilika da se istaknete među kolegama i zasijate u punom planu.

Sreda, 17.12.2014.

12:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nadamo se da će vam ovih par saveta znatno olakšati nedoumice i rešiti vas briga:

Obratite pažnju na dužinu toalete. Najbolje bi bilo da se opredelite se za haljinu A kroja koja nije prekratka. Ako niste sigurni u pogledu dužine ili imate utisak da ćete se osećati neprijatno – nemojte je nositi.

Izbegavajte bilo šta seksi. Uske, pripijene haljine apsolutno ne dolaze u obzir jer rizikujete da izgledate jeftino i ostavite veoma neprofesionalan utisak.

Dodajte malo akcenta i sjaja svojoj odevnoj kombinaciji. Ako ne odevnim komadima direktno, onda traci za kosu, orglici, tašni, itd.

Unesite malo boje u kombinaciju. To ne znači da treba da ličite na novogodišnju jelku, ali bordo ili tamnozelena, na primer, mogu delovati vrlo elegantno.

Obucite obavezno najlon čarape ako nosite bilo šta dužine do kolena ili polovine butina kako biste izgledali elegantnije i utoplili intimnu zonu.

Foto: photostock/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare