Aktuelno

Evo šta radimo na poslu kad nas niko ne gleda

Neki zaposleni spavaju, a tvrde da se mole, a nije retkost ni štampanje knjige sa interneta koje prati opravdanje "Hteo sam samo jednu stranu, ne znam šta mu je".

Petak, 14.11.2014.

13:40

Izvor: Novosti

Default images

Podeli:

Gotovo da nema zaposlenog koji s vremena na vreme ne zabušava na radnom mestu. Postoje uobičajeni trikovi, poput onog kad se pravimo da radimo iako nam je mozak na Maldivima ili proveravamo „Fejsbuk“ smrknutog lica glumeći da analiziramo finansijski izveštaj. Ima, ipak, i manje uobičajenih, pa i bizarnih stvari koje radimo kada mislimo da niko ne gleda.

Istraživanje sajta „Karijer bilding“ pokazalo je da neki zaposleni spavaju, a tvrde da se mole, presvlače se ispod stola, a nije retkost ni štampanje knjige sa interneta koje prati opravdanje „Hteo sam samo jednu stranu, ne znam šta mu je“.

Muškarci gledaju fotografije oskudno odevenih žena, a kad ih neko uhvati, objašnjavaju da ne znaju odakle se ta strana stvorila.

Toalet je takođe inspirativan, pogotovo za slikanje selfija, grejanje stopala ispod sušača za ruke, a neke dame ga koriste i za brijanje nogu.

Izvor: novosti
Foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare