Aktuelno

Osudili su je da je samoživa majka, a ona je tako pokrenula svoj biznis

Sigurno se sećate bolegerke i majke troje dece Marije Kejng koja je pre godinu dana izazvala bes javnosti kada je okačila sliku na kojoj pozira sa svojom decom i pokazuje svoje mišiće na Fejsbuku.

Subota, 01.11.2014.

13:49

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Mnoge majke su se našle uvređene i ljute jer je Marija kraj fotografije napisala: “Koji je vaš izgovor?” Tada su krenule osude da je ona samoživa i sebična, a uprkos uvredama koje je dobila Marija jei tada na plemenit način odgovorila svojim kritičarkama:

"Jako mi je žao što je moja slika s decom izazvala ovakve reakcije. Ne treba da vam pričam svoju priču da sam se borila s poremećajem u ishrani, da radim čak dva posla, da nisam instruktorka fitnesa, nemam bebisiterku i nije u pitanju genetika jer nisam po prirodi mršava. Ono što ste vi napisali je samo vaša stvar. Kada naučite da vladate svojim telom, životom i sudbinom tada će i vaše misli biti čistije i dobronamernije. Ja nisam kriva za vaše negativno osećanje, vi ste”, napisala je Marija.

I godinu dana nakon, Marija se sa još nekoliko fit mama slikala za godišnji kalendar gde pokazuju svoja zategnuta tela na kojima su naporno radile od kako su se porodile.

Ona je osnovala i organizaciju “No Exuse Mom Group” koja ohrabruje sve majke da se više posvete zdravlju i vežbanju.

Kalendar uključuje i savete za ishranu, ideje za vežbanje kao i kako organizovati vreme za četiri treninga nedeljno kada ste zaposlena mama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.