Aktuelno

Od sekretarice do domino dame: Tučem biznismene, lekare i advokate

Adrijana Tejlor iz Velike Britanije nije prva sekretarica koje je dala otkaz i krenula u potragu za mnogo zanimljivijim izvorom mesečnih prihoda.

Nedelja, 21.09.2014.

11:22

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadesetšestogodišnja Britanka radila je kao sekretarica kada je dala otkaz ne bi li zarađivala tako što muškarcima nanosi bol.

Domino dama od ovog posla zarađuje skoro 25 hiljada funti godišnje, a posao vodi od kuće. Ipak, njen dečko Mark Smit stalno je prisutan u kući ukoliko dođe do nepredviđenih situacija.

Adrijana je odlučila da se bavi ovim poslom nakon što je shvatila da obožava kada su stvari pod njenom kontrolom.

"Posao od 9 do 5 nije za mene. Uvek su me fascinirali načini života koji su tabu, poput onog u bekstejdžu striptiz kluba i svega što se dešava iza zatvorenih vrata“, kaže ona - "Shvatila sam da više volim da dominiram nego da sam potčinjena, te da sam osoba koja ne trpi naređenja. Jednsotavno volim da imam kontrolu"

Dominantna plavuša kaže da je prvo morala da ide na kurs obuke da ne bi rizikovala i povredila klijenta. Kako kaže, tip klijenata koji dolazi kod nje su uglavnom uspešni biznismeni koji imaju jako stresne poslove.

"Oni jedva čekaju da ja preuzmem kontrolu jer su na poslu uglavnom oni ti koji je imaju, pa im je dosta. Vole da ih štipam i tučem. Dolaze mi i lekari i advokati“, rekla je.

Dok muškarce koji koriste njene usluge seksualno zadovoljava prisustvo domino dame, Adrijana kaže da nikada ne bi prešla liniju i imala odnose sa klijentom.

"Ja ne nudim seksualne usluge, to je velika razlika. Nikada nisam imala seks sa klijentom, niti ću. Uvek sam obučena, uvek imam haljinu ili čarape, zapravo ono što klijenti žele da vide“, rekla je.

Upravo iz tih razloga dečko Mark nema problem s njenim izborom karijere, te je stalno u kući kako bi Adrijana imala potpunu sigurnost.

"Klijentima nije dozvoljeno da odlaze u našu spavaću sobu. Do sada smo imali samo jedan incident, ali se ne brinem previše zato što sam ja tu“, zaključio je Mark.

foto: esther kirby/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare