Aktuelno

Od novinarke do prostitutke: "Ne osuđujte me, ja sam srećna"

Amanda Guf iz Australije koja je šokirala svet priznanjem da je preko dana uzorna majka, a noću elitna prostitutka iznenađena je reakcijom javnosti i moli da je niko ne osuđuje.

Ponedeljak, 01.09.2014.

11:17

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Priznanje Amande Guf izazvalo je pažnju svetske javnosti, zbog čega je ona gostovala na nacionalnoj australijskoj televziji i govorila o svojoj odluci da postane prostitutka.

Kako kaže, dugo je razmišljala da li uopšte da izađe u javnost s ovakvom vrstom priznanja, a posebno se plašila kako će to uticati na njeno dvoje maloletne dece.

Njena deca su stara pet i sedam godina i idu u odeljenje s vršnjacima čiji su roditelji homoseksualci ili su promenili pol i to niko ne osuđuje. Upravo je iz tih razloga Amanda odlučila da prizna čime se bavi i tako razbije predrasude o prostitutkama.

"Ne mogu da kontrolišem šta će ljudi govoriti, ali mogu da naučim decu kako da se brane od siledžija koji će ovo koristiti protiv njih“, rekla je u intervjuu – "Oni znaju da mama ima drugačiji posao i da usrećuje ljude. To je sve što treba da znaju u ovom trenutku. Dok oni shvate pravu suštinu ovog posla proći će godine, a sva ova pažnja će biti daleka prošlost.“

Četrdesetogodišnja Amanda kaže da pred svojom decom nikada nije koristila alter-ego Samante Iks, kao i da je razgovarala s psihologom o tome kako bi to moglo uticati na njih.

Kada su je upitali zašto je napustila uspešnu karijeru novinarke Amanda je kao jedan od razloga navela upravo majčinstvo.

"Bila sam urednica lepote, a račune ne možete platiti u karminima. Uostalom smučilo mi se da ne viđam decu. Sada mnogo više vremena provodim s njima i mnogo sam im posvećenija“, rekla je i dodala da ima podršku svoje okoline.

Na posao odlazi dva ili tri puta nedeljno, a sat vremena njenih usluga košta 800 dolara dok je cela noć pet hiljada. Verovali ili ne, u 60 odsto slučajeva Amanda ne mora seksualno da zadovoljava klijenta.

"Baš dugo nisam imala seks. Uglavnom pričam s njima. Ja sam nešto poput golog terapeuta. To nije posao za svakoga, ali jeste za mene. Srećna sam dok ga radim i time nikoga ne ugrožavam“, zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.