Aktuelno

O čemu ne bi trebalo da pričate s kolegama

Ma koliko da ste bliski sa kolegama sa kojima radite, ipak postoje teme o kojima nikada ne bi trebalo da razgovarate s njima.

Četvrtak, 17.04.2014.

19:38

Izvor: Ljepota

Default images

Podeli:

U jednu ruku zbog toga što to neko može da iskoristi protiv vas, a u drugu ruku zato što se neke stvari iz vašeg privatnog života tiču samo vas i vama bliskih ljudi. U nastavku članka pročitajte koje su to teme o kojima nikada ne bi trebalo da razgovarate sa kolegama.

1. Nikada ne bi trebalo da pričate o plati, naročito ne o svojoj. Ono što vi zarađujete tiče se samo vas i niko drugi na poslu ne bi trebalo da zna koliku platu imate i da li ste zadovoljni njom.

2. Ako imate običaj da izlazite ili vam se ponekad desi da vam dođe društvo, pa popijete koju čašicu više, o tome nikada ne bi trebalo da govorite na poslu, jer bi pojedinci mogli da steknu utisak da niste pouzdana osoba za posao koji obavljate.

3. Ukoliko imate problema s partnerom, ostavite te stvari za najbolju prijateljicu. Niko na poslu ne treba da zna za vaš privatni život i da vam daje savete. Može da vam se desi da neko pomisli kako zbog problema kod kuće ne možete da obavljate posao kako bi trebalo i da na taj način to iskoristi protiv vas.

4. Na poslu nikada ne smete nikoga da ogovarate i da se izjašnjavate ko vam je drag, a ko nije. Nikada ne možete znati do čijih ušiju to može da dođe i da li će to imati negativne posledice po vašu poziciju u firmi.

Izvor: ljepota
Foto: franky242/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare