Aktuelno

Kako da pronađete mir u stresnom načinu života?

Da li ste znali da mir može da utiče na to da li ćete imati stresan život ili nećete? Ukoliko reagujete na nepristojno ponašanje samo ćete pogoršati stanje. Pronašli smo za vas načine kako da rešite sve neprijatne situacije i na taj način sačuvate dostojanstvo, ali i vaše živce.

Četvrtak, 06.03.2014.

18:19

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ukoliko se nađete u situaciji da se neko istrese na vas, a vi niste ni krivi ni dužni razmišljajte o tome kao da ste se zatekli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Reagujte smireno i gledajte na nepristojne komentare kao na paket koji ste dobili neotpakovan i takvog ga možete vratiti.

Ljudi uglavnom pokušavaju da prilagode svoje ponašanje ponašanju drugih ljudi. Pa tako ako se vi budete smeškali i pokazivali saosećanje velika je verovatnoća da će i neko drugi tako reagovati.

Budite prema svima prijateljski raspoloženi. Veća je mogućnost da ćete biti agresivni prema osobama koje ne poznajete, nego prema prijateljima, pa se zbog toga potrudite da prema svima, pa možda čak i onima koji to ne zaslužuju budete prijateljski raspoloženi, jer mir je bitan kako ne biste imali stresan život.

Izvor: ljepota
Foto: tiverylucky/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare