Aktuelno

Kako počinju veze na poslu

Ljubavne veze na poslu mogu da počnu prilično bezazleno, slanjem emotivnih simbola, poput znaka za poljubac, potvrđuje jedno britansko istraživanje.

Subota, 15.06.2013.

16:13

Izvor: novosti.rs

Default images

Podeli:

Kako pocinju veze na poslu U vecini slucajeva, zene salju (ne)prikladne simbole, pa je cak 40 odsto pripadnica neznijeg pola sklono ovakvoj vrsti komunikacije, dok to cini samo 10 odsto muskaraca. Problem sa slanjem ovakvih poruka je u tome sto mogu da budu pogresno protumacene, tvrdi vecina iz grupe od 850 ispitanika. Veze najcesce zapocinju tako sto se takve poruke tumace kroz seksualni kontekst ili kao direktan nacin udvaranja. Vise od polovine ispitanika tvrdi da su usli u vezu zbog tih simbola, jer su u takvoj komunikaciji mnogo hrabriji i odvazniji, a time i prisniji nego u direktnom kontaktu. Izvor: novosti.rs Foto: imagerymajestic/FreeDigitalphotos.net novosti.rs Ljubavne veze na poslu mogu da pocnu prilicno bezazleno, slanjem emotivnih simbola, poput znaka za poljubac, potvrdjuje jedno britansko istrazivanje. Ljubavne veze na poslu mogu da pocnu prilicno bezazleno, slanjem emotivnih simbola, poput znaka za poljubac, potvrdjuje jedno britansko istrazivanje.

U većini slučajeva, žene šalju (ne)prikladne simbole, pa je čak 40 odsto pripadnica nežnijeg pola sklono ovakvoj vrsti komunikacije, dok to čini samo 10 odsto muškaraca.

Problem sa slanjem ovakvih poruka je u tome što mogu da budu pogrešno protumačene, tvrdi većina iz grupe od 850 ispitanika.

Veze najčešće započinju tako što se takve poruke tumače kroz seksualni kontekst ili kao direktan način udvaranja.

Više od polovine ispitanika tvrdi da su ušli u vezu zbog tih simbola, jer su u takvoj komunikaciji mnogo hrabriji i odvažniji, a time i prisniji nego u direktnom kontaktu.

Izvor: novosti.rs
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare