Uređenje doma

Jesenja radionica za trudnice "Fit i zdrava mama"

Jesenja radionica o zdravoj trudnoći FIT I ZDRAVA MAMA pod naslovom "Dobrodošla bebo“, održaće se u subotu 15. novembra 2014. godine od 10 do 13h u konferencijskoj sali hotela Zira na prvom spratu TC Zira, Ruzveltova 35. Za sve buduće mame, ali i tate, ulaz je besplatan.

Sreda, 12.11.2014.

10:19

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Trudnoća je najlepši period u životu jedne žene u kome je briga o sebi istovremeno i briga o budućem životu. Zdrave navike se neguju i važno je da ih mame od najranijeg perioda prenose i na svoje bebe. Cilj radionica FIT I ZDRAVA MAMA jeste adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta.

Kroz dve jednočasovne radionice biće pokrivene sledeće teme: psihofizička priprema za porođaj, saveti za ishranu tokom trudnoće i tokom dojenja; nega bebe i dojenje; psihološka priprema roditelja za dolazak bebe; tok trudnoće i kako se brzo oporaviti. Biće reči i o matičnim ćelijama, kao i o suplementima za ishranu trudnica.

Ove radionice postoje već četiri godine, a njihove autorke sa ponosom ističu da su prvo nezavisno udruženje koje, potpuno samostalno, dvaput godišnje (u maju i novembru) organizuje ovaj događaj.

Predavači na, osmoj po redu, radionici će biti:

• Dušica Dišić, babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge

• Prim. dr sci Aleksandra Mladenović, specijalista ginekologije i akušerstva

• Dr Jasna Đorović, specijalista pedijatrije, neonatolog

• Anka Marjanović, psihoterapeut

• Nutricionista centra “Dr Gifing”.

Ulaz je besplatan za sve zainteresovane.

*ALT

Kontakt:

Dušica Dišić, autor projekta 064/ 27 66 002

Ivana Misirlić Bigard, organizator radionica, 063/ 75 91 885

fitizdravamama@gmail.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare