Uređenje doma

Porodila se par dana nakon što je saznala da je trudna

Dok je putovala po Evropi dvadesetdvogodišnja devojka iz Melbruna nije ni slutila da će se za koji dan postati majka. Pročitajte neverovatnu priču o njenoj trudnoći...

Utorak, 21.10.2014.

12:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kejt Hadson iz Melbruna raskinula je sa dečkom kada je krenula put Evrope ne sluteći da će dva najvažnija meseca trudnoće provesti van kuće.

"Nisam imala nikakve simptome. Imala sam redovne menstruacije. Nisam imala mučnine, jedva sam dobila na težini, pa uopšte nije bilo realno da mislim da sam trudna“, rekla je.

Mnogi su se zapitali kako nije primetila veliki stomak koji prati svaku trudnoću. Ali, Kejt ga nije imala.

"Dva i po meseca sam provela u Evropi gde sam se prilično nezdravo hranila, pa sam jednostavno došla do zaključka da sam se ugojila“

Međutim, jednog dana je sedeći na plaži španskog gradića San Sebastijana osetila da joj nije dobro, pa je kupila test za trudnoću koji je bio pozitivan. Misleći da je trudnoća skorijeg datuma uputila se ginekologu u Pragu koji joj je saopštio da je trudna već 33 nedelje.

"Bila sam jako uplašena jer nisam znala da li je beba zdrava. Počela sam da se preispitujem šta sam radila sve to vreme koje sam provela u neznanju – vežbala, skakala sa stene, vozila bicikl, pila alkohol i jela sve i svašta“, ispričala je.

Nekoliko dana pred poroðaj u Pragu

Kejt se iz Praga odmah uputila kući, a tokom putovanja koje je trajalo 22 sata sve vreme je plakala, ali i osetila prvi bebin udarac u stomaku. Novo iznenađenje sačekalo ju je kod kuće – ipak je bila u 38. nedelji trudnoće.

"Ljudi nisu mogli da veruju da niko nije primetio moj stomak, da se sve desilo tako neprimetno“, ispričala je za sajt „YoungMummy“.

Samo nekoliko dana po povratku kući rodila je sina Mejsona. Doktori su joj rekli da njena trudnoća nije bila očigleda zato što ima zavaljenu matericu.

"Još uvek ne mogu da verujem šta se desilo, iako on ima osam nedelja. Nekada se probudim ujutru i zaboravim da imam bebu. Velika je to promena, nisam imala osam meseci da se pripremim. Iskreno ne znam da li radim sve kako treba, ali on je srećna beba i dobija na težini. On je prelep dečak i neću da se žalim, jednostavno nastavljam život zajedno sa njim“, zaključila je mlada i optimistična mama.

foto: instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare