Uređenje doma

Dodeljene nagrade za najbolje uređeni enterijer

Bravacasa, najpopularniji magazin o uređenju enterijera, prvi put je dodelio nagrade za najbolje uređen enterijer stambenog, ugostiteljskog i poslovnog prostora. Nakon osam godina uspešnog poslovanja licencnog izdanja, u saradnji sa kompanijom "Gorenje", dodela je održana u Muzeju Jugoslovenske kinoteke.

Petak, 26.09.2014.

16:21

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Dodelu nagrada "Bravacasa Desing Awards" uveličali su govori urednice magazine Tatjane Marić Ivković i mladog arhitekte Aleksandra Popovića, koji je dizajnirao statue za pobednike. Program je vodio voditeljski par Vlada Stanojević i Nina Radulović Lečić.

Žiri, na osnovu čijih ocena su proglašeni pobednici, činili su prof. Brana Mitrović, arhitekta Maja Vidaković Lalić, arhitekta Miroslav Petrović, arhitekta Aleksandar Bauer, arhitekta Svetlana Mojić i Nevena Petrović iz kompanije "Gorenje".

*ALT

Svaki od članova žirija dodelio je nagradu pobedniku jedne od kategorija. Pobednici prve dodele "Brava Casa Design Awards su : arhitekta Aleksandar Lartaj i "Studio Synthesis Quatro" u kategoriji stan do 45m2, arhitekte Andreja i Saša Buđevac iz "Arhitektura Buđevac" u kategoriji stan do 100m2, arhitekta Aleksandar Šavikin I "Studio Šavikin" u kategoriji stan preko 100m2, arhitekte Dragana Stevanović i Oliver Stanković za Radni atelje Studija S, kategorija poslovni prostor i arhitekte Đorđe Gec, Nevena Pivić, Vanja Otašević, Zorana Vasić, Ivan Grčić i Tijana Vitomir za Dukley Beach Lounge, kategorija HORECA prostor.

Nakon svečane dodele prisutni su uživali u koktelu, akustičnim izvedbama Nemanje Nikolića, Mladena Drenića i Sanje Ugrčić, uz slatke i slane zalogaje iz radionice "Tintolino Family", vina Vinarije Aleksić i Jegermajsteru.

*ALT

Kako je Color Press Grupa postala zvanični medijski pokrovitelj Humanitarne Fondacije "Novi Beograd" gosti su imali priliku da doniraju novac namenjen deci i odraslima kojima je potrebna hitna medicinska intervencija.

Pored zvanica iz sveta dizajna i arhitekture dodela BCDA nagrada privukla je i mnoge poznate ličnosti kao što su : Aleksandar Timofejev, Milica Milša i Žarko Jokanović, Aleksandar Đikić, Dragana Ćosic, Jasmina Sanader, Goga Grubješić, Anita Lazić, Duška Jovanić, Sasa Milojković i mnogi drugi.

Foto: Nemanja Maraš i Boško Karanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare