Uređenje doma

Pet poklona koje niko ne želi pod jelkom

Pre nego se uputite u novogodišnju kupovinu morate da znate šta nikako ne smete da pazarite i stavite pod jelku svom partneru.

Ponedeljak, 30.12.2013.

16:58

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pet poklona koje niko ne zeli pod jelkom Poklanjati je lep gest kojim covek pokazuje ljuba, ali nekada je bolje pojaviti se praznih ruku, nego s pogresnim darom. Biranje poklona je skakljiv posao i ukoliko vam je zaista stalo do osobe kojoj zelite da poklonite znak paznje, potudicete se iz petnih zila da joj odaberete poklon koji je pravi. Mi cemo vam malo pomoci u tome, nagovestavajuci vam sta ni pod razno ne sme da se nadje u vasoj potrosackoj korpi tokom praznika. Carape sa praznicnim motivima Carape su koristan poklon, ali nakon sto covek napuni 10 godina, vise ga ne odusevljavaju Rudolf, Deda Mraz ili okicena jelka na carapama. Kupite li ovakav dar, vasa voljena osoba ce ga eventualno obuci jednom tokom praznika i nikad vise. Beskorisne figurice Neke potpuno beskorisne figurice samo skupljaju prasinu i covek se cesto pita cemu one zapravo sluze? Jasno nam je da ste u nedostatku ideja i prednovogodisnjoj histeriji skloni kojekakvim suludim odlukama, ali neke je bolje zadrzati za sebe. Knjige koje se nikad ne procitaju Knjiga je bez greske super poklon, bilo da je rec o kuvaru, nekom bestseleru, publicistici, poslednjem Nobelovcu… Za svakoga ima ponesto. Ali ako nikako ne znate kakvom stivu naginje osoba pod ciju jelku kanite da se zavucete, onda radije nemojte ni pokusavati. Kicasti ramovi za slike Premda su poslednjih godina puno popularniji digitalni ramovi za slike, ni tradicionalna verzija jos nije izasla iz upotrebe. Svi vise-manje imamo barem jednu fotografiju deteta, roditelja, partnera, ludog provoda, kao podsetnik pokraj kreveta ili na nekom jos vidljivijem mestu. Ali okviri za slike ukraseni kojekakvim cvetnim aranzmanima, zivotinjicama i kojecime drugim retko kada se uklapa u enterijer, a pre svega neciji ukus. Kucni aparati Generalno, kucni aparati nisu losa ideja, ali samo ako znate da osobi kojoj poklanjate nesto fali ili treba. Ipak, moramo da se slozimo sa generalnim misljenjem da kada muz poklanja mikser svojoj zeni, to nije nimalo seksi niti interesantno. Izvor: tportal.hr Foto: zirconicusso/FreeDigitalPhotos.net tportal.hr Pre nego se uputite u novogodisnju kupovinu morate da znate sta nikako ne smete da pazarite i stavite pod jelku svom partneru. Pre nego se uputite u novogodisnju kupovinu morate da znate sta nikako ne smete da pazarite i stavite pod jelku svom partneru.

Poklanjati je lep gest kojim čovek pokazuje ljuba, ali nekada je bolje pojaviti se praznih ruku, nego s pogrešnim darom. Biranje poklona je škakljiv posao i ukoliko vam je zaista stalo do osobe kojoj želite da poklonite znak pažnje, potudićete se iz petnih žila da joj odaberete poklon koji je pravi.

Mi ćemo vam malo pomoći u tome, nagoveštavajući vam šta ni pod razno ne sme da se nađe u vašoj potrošačkoj korpi tokom praznika.

Čarape sa prazničnim motivima

Čarape su koristan poklon, ali nakon što čovek napuni 10 godina, više ga ne oduševljavaju Rudolf, Deda Mraz ili okićena jelka na čarapama. Kupite li ovakav dar, vaša voljena osoba će ga eventualno obući jednom tokom praznika i nikad više.

Beskorisne figurice

Neke potpuno beskorisne figurice samo skupljaju prašinu i čovek se često pita čemu one zapravo služe? Jasno nam je da ste u nedostatku ideja i prednovogodišnjoj histeriji skloni kojekakvim suludim odlukama, ali neke je bolje zadržati za sebe.

Knjige koje se nikad ne pročitaju

Knjiga je bez greške super poklon, bilo da je reč o kuvaru, nekom bestseleru, publicistici, poslednjem Nobelovcu… Za svakoga ima ponešto. Ali ako nikako ne znate kakvom štivu naginje osoba pod čiju jelku kanite da se zavučete, onda radije nemojte ni pokušavati.

Kičasti ramovi za slike

Premda su poslednjih godina puno popularniji digitalni ramovi za slike, ni tradicionalna verzija još nije izašla iz upotrebe. Svi više-manje imamo barem jednu fotografiju deteta, roditelja, partnera, ludog provoda, kao podsetnik pokraj kreveta ili na nekom još vidljivijem mestu. Ali okviri za slike ukrašeni kojekakvim cvetnim aranžmanima, životinjicama i koječime drugim retko kada se uklapa u enterijer, a pre svega nečiji ukus.

Kućni aparati

Generalno, kućni aparati nisu loša ideja, ali samo ako znate da osobi kojoj poklanjate nešto fali ili treba. Ipak, moramo da se složimo sa generalnim mišljenjem da kada muž poklanja mikser svojoj ženi, to nije nimalo seksi niti interesantno.

Izvor: tportal.hr
Foto: zirconicusso/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare