Uređenje doma

Neverovatni trikovi uz pomoć paste za zube

Ona možda čini čuda za vaš osmeh, ali takođe vam može biti odličan saveznik u domaćinstvu. Otkrivamo vam neke od trikova sa pastom za zube...

Ponedeljak, 18.11.2013.

13:18

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Neverovatni trikovi uz pomoc paste za zube Ciscenje kupatila Hromirane povrsine, odvode u kupatilu i vrata tus-kabine mozete ocistiti ako na povrsinu krpicom nanesete malo paste za zube. Obnavljanje cipela Verovali ili ne, kada cipele vise nisu u novom i savrsenom stanju, potrebno je samo malo ispolirati ostecenja pastom za zube i sve ce biti u redu. Popravite CD Da li je i vas snasla cuvena muka sa izgrebanim diskom? Stavite malo paste na toalet papir i ispolirajte CD/DVD, ali ne zaboravite da uklonite kasnije visak paste. Popravka ostecenja na zidovima Ako u zidovima imate rupice ili mesta na kojima je otpao malte,r pasta vam moze pomoci u tome. Naime, ispunite ostecenja pastom i ostavite da se osusi. Sjajni farovi Ako zelite da vasi farovi budu savrseno cisti, namazite ih pastom za zube i ispolirajte. Vratite sjaj nakitu Zelite li da ocistite srebrni nakit? Trljajte ga pastom za zube, a onda isperite. Videcete kako mu se brzo vraca stari sjaj. Ako nema sapuna... Da li ste znali da vam pasta za zube moze pomoci u uklanjanju neprijatnog mirisa luka? Takodje, moze zameniti sapun, ako vam nije pri ruci. foto: sxc.hu Super zena Ona mozda cini cuda za vas osmeh, ali takodje vam moze biti odlican saveznik u domacinstvu. Otkrivamo vam neke od trikova sa pastom za zube... Ona mozda cini cuda za vas osmeh, ali takodje vam moze biti odlican saveznik u domacinstvu. Otkrivamo vam neke od trikova sa pastom za zube...

Čišćenje kupatila

Hromirane površine, odvode u kupatilu i vrata tuš-kabine možete očistiti ako na površinu krpicom nanesete malo paste za zube.

Obnavljanje cipela

Verovali ili ne, kada cipele više nisu u novom i savršenom stanju, potrebno je samo malo ispolirati oštećenja pastom za zube i sve će biti u redu.

Popravite CD

Da li je i vas snašla čuvena muka sa izgrebanim diskom? Stavite malo paste na toalet papir i ispolirajte CD/DVD, ali ne zaboravite da uklonite kasnije višak paste.

Popravka oštećenja na zidovima

Ako u zidovima imate rupice ili mesta na kojima je otpao malte,r pasta vam može pomoći u tome. Naime, ispunite oštećenja pastom i ostavite da se osuši.

Sjajni farovi

Ako želite da vaši farovi budu savršeno čisti, namažite ih pastom za zube i ispolirajte.

Vratite sjaj nakitu

Želite li da očistite srebrni nakit? Trljajte ga pastom za zube, a onda isperite. Videćete kako mu se brzo vraća stari sjaj.

Ako nema sapuna...

Da li ste znali da vam pasta za zube može pomoći u uklanjanju neprijatnog mirisa luka? Takođe, može zameniti sapun, ako vam nije pri ruci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare