Uređenje doma

Kako odabrati kumu na venčanju?

Kuma treba da bude osoba od poverenja, neko ko će biti uz vas ceo život. Kumu treba birati srcem, a ne razumom, odnosno gledati na to koliko ćete novca dobiti od nje ili da li će vam kupiti neki skupi poklon. Kako biste pravilno odabrali kumu za vaše venčanje pročitajte nekoliko saveta...

Utorak, 23.07.2013.

17:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kako odabrati kumu na vencanju? Najvazniji dan u vasem zivotu zelite da provedete sa osobom koja vam mnogo znaci i koja vam je bitna. Kumovi su obicno prijatelji jos od ranog detinjstva i neko ko vas poznaje i ko zna na koji nacin zelite da organizujete taj dan. Kuma bi trebalo da vam bude kao sestra, osoba na koju se u svakom trenutku mozete osloniti i kojoj mozete reci bas sve. Kada birate kumu morate da budete sigurni da je ona osoba koja ce uvek biti sa vama i u dobrim i u losim situacijama. Kumu birajte srcem, a ne razumom. Ukoliko imate dve prijateljice koje su vam jednako bliske, razmislite koja je ona kojoj vise verujete i koja vam je na neki nacin bliza. Kod izbora kume morate biti sigurni da vas ona voli od srca i da ce se na sami dan vencanja istinski veseliti i biti srecna zbog vas. Izvor: ljepota.ba Foto: rosengeorgiev/freedigitalphotos.net ljepota.ba Kuma treba da bude osoba od poverenja, neko ko ce biti uz vas ceo zivot. Kumu treba birati srcem, a ne razumom, odnosno gledati na to koliko cete novca dobiti od nje ili da li ce vam kupiti neki skupi poklon. Kako biste pravilno odabrali kumu za vase vencanje procitajte nekoliko saveta... Kako biste pravilno odabrali kumu za vase vencanje procitajte nekoliko saveta prilikom odabira kume na vencanju...

  • Najvažniji dan u vašem životu želite da provedete sa osobom koja vam mnogo znači i koja vam je bitna.
  • Kumovi su obično prijatelji još od ranog detinjstva i neko ko vas poznaje i ko zna na koji način želite da organizujete taj dan.
  • Kuma bi trebalo da vam bude kao sestra, osoba na koju se u svakom trenutku možete osloniti i kojoj možete reći baš sve.
  • Kada birate kumu morate da budete sigurni da je ona osoba koja će uvek biti sa vama i u dobrim i u lošim situacijama.
  • Kumu birajte srcem, a ne razumom.
  • Ukoliko imate dve prijateljice koje su vam jednako bliske, razmislite koja je ona kojoj više verujete i koja vam je na neki način bliža.
  • Kod izbora kume morate biti sigurni da vas ona voli od srca i da će se na sami dan venčanja istinski veseliti i biti srečna zbog vas.


Izvor: ljepota.ba
Foto: rosengeorgiev/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare