Znate li gde mi živimo: Nerealni modni saveti srpskih blogerki

Prosečna plata u Srbiji izlosi 45.000 dinara, ali za te pare ne možete da kupite ni četvrtinu torbemodne marke Balensijaga , a ako naiđete na dobro sniženje, možda uspete da nabavite jednu patiku Isabel Marant, ili polovinu kaputa Maks Mara. A ovi komadi odeće su upravo ono što naše popularne modne blogerke nose i savetuju.

Izvor: 24sata.rs

Ponedeljak, 15.12.2014.

13:26

Default images

Zorana Jovanović vodi uspešan modni blog "Zorannah", i na njemu svakodnevno savetuje mlade devojke kako bi trebalo da se oblače. A njeni saveti podrazumevaju neizostavne Isabel Marant patike sa skrivenom platformom (nosi na slici), koje koštaju preko 600 američkih dolara (50.000 i više dinara). Ona ih ima u nekoliko boja, i obožava da ih nosi - a posebno u kombinaciji s torbom Celine, koja na velikom sniženju košta 2.000 američkih dolara (nešto manje od 200.000 dinara), navodi "24 sata".

Thursday @_salon_salon

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Naravno, uz sve to se kombinuju obične krpice, kao što su pantalone iz Zare i krpice iz Manga. Ovo jeste pristupačna garderoba, nižeg srednjeg ranga u svetu, ali u Srbiji čak i farmerke od 5.000 dinara predstavljaju pozamašan izdatak. A da ne spominjemo UGG čizme u 10 razlilitih varijanti, koje koštaju oko 20.000 dinara, i više.
Inače, Zorana je široj javnosti postala poznata kada je nasela na jednu internet-šalu i samouvereno odgovarala na lažna pitanja.

Zorannah nije usamljena u modnim savetima koji su malo realni za prosečnu Srpkinju. Koje su to još blogerke takođe zaboravile gde živimo možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: