Mikser Design Market: Nedelja u znaku zimskih čarolija

U nedelju, 7. decembra, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market: Zima dolazi, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisanih zimskim čarolijama.

Izvor: B92

Petak, 05.12.2014.

13:33

Default images

Zima dolazi, a sa njom počinju i pripreme za sneg i praznične čarolije! Bojimo naš Design Market tonovima tople čokolade, kuvanog vina, vune i cimeta i pozivamo vas da nam se pridružite u potrazi za savršenim zimskim aksesoarima.

U izlagačkom delu Mikserove kretivne tržnice predstaviće se više od 50 dizajnera, a sve posetioce očekuje i premijera nove zimske kolekcije brenda Dechkotzar, koji će od 18 do 20 časova predstaviti nove dukserice, kape i ostali zimski aksesoar.

Prateći program obuhvatiće i kreativnu radionicu od 15 do 17 časova, na kojoj će, oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u zapadnoj Srbiji, firma “Sirogojno Style” pomoći svim učesnicima da naprave vunene odevne predmete. Cena učešća je 150 dinara, a radonica funkcioniše po principu – napravi i ponesi.
U duhu prazničnog poklanjanja, svi posetioci će imati priliku da poklone i obraduju one kojima je to najpotrebnije, jer se ovonedeljnom Marketu pridružuje i UNICEF, koji će na svom štandu prodavati novogodišnje čestitke, a sav prihod od prodaje biće upućen u humanitarne svrhe.

Market je otvoren za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan, a izlagači koji će predstaviti svoje rukotvorine su:
White Paw Art, Mala Mi, Manufaktura CDR, Rename, Retro Kravate i Tri Tačke, Dolphyn Jewlery, Škrabac, Handmade Beograd i Amore Srbija, Torbendži I Babbitty Rabbitty, Motor t-shirts, Lutkart, Miamia handmade cosmetics, Drvene narukvice Mikan, Opposite, DechkoTzar, Piccola Officina, Melevi's keramika, Inana, ĐinĐuve, Conture Counture, Odsustvo simetrije, Mandagora, Svetlana Vukov, Gđica Ptica, Na slovo na slovo i Ručno slikani nakit, Handmade by Shadow, Tied Up, HotaHota Jewlery, Blatobran, Sofi kozmetika, Jun Nakit, Cloth&Clay, Studio Glina, Jele Fashion, Marija Čarapina, Slan Leather, Mean Machine, Housewife, mala Slava, Blejboj, The Sad Bear i Od Sna, Polka Dot, Kuči odelca za pse, Aeromodelarski Klub "Modelar", Steampunk by maja, Jane Doe's Craftroom, Be Funky, Pamela Coromoto, Lookie nakit, UNICEF.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: