Od glamura do potpunog kiča: Šta ste to obukli?

Na dodeli Američkih muzičkih nagrada najviše pažnje izazvale su žene - manje muzikom, a više svojim modnim kombinacijama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

09:36

Default images

Iako je haljina koju je Dženifer Lopez nesila na dodeli nagrada otkrila njeno savršeno telo, to joj nije pomoglo da zablista. Umesto seksi izdanja, četrdesetpetogodišnja zvezda je postigla suprotan efekat.
Bleona
Ipak, čini da je anonimna pevačica Bleona iz Albanije, koja je crvenim tepihom prošetala u prozirnoj mrežastoj haljini izazvala najviše pažnje, budući da su njene grudi pokrivala tek dva štita za bradavice.
Inače, na dodeli nagrada nastupale su Selena Gomez, Tejlor Svift i Lorde koje su sjajnim nastupom postavile nove standarde, ali publiku su zagrejale i Dženifer Lopez i Igi Azelija.

Tejlor Svift

Dana Gurira

Džesi Džej

Fergi

Hajdi Klum

Olivija Mun

Rita Ora

Selena Gomez

Niki Minaž

Kajli, Kendal Džener, Kloi Kardašijan

.

Meri Lambert

foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: